شوربة الشمندر (البنجر) بالخضار على طريقة الشيف اسامة السيد

طريقة عمل شوربة بنجر و خضار

شوربة بنجر و خضار

المقادير

بنجر 

بطاطس 

جزر 

كرنب أبيض 

كرنب أحمر 

كرفس 

مرقة دجاج 

زيت زيتون 

بصل 

ثوم 

ملح 

فلفل أسود 

ساور كريم 

طريقة التحضير

* شوحي البصل و الثوم و الكرفس بالقليل من الزيت 

* ضيفي الملح و الفلفل و الجزر و الكرنب 

* ضيفي البطاطس و البنجر ثم ضيفي المرق و اتركيهم حتي النضج 

* لفي البطاطس بورق الفويل و اشويها في الفرن وقدميها مع الشوربة والساور كريم 


إرسال تعليق

0 تعليقات